pátek 22. června 2012

Páteční shrnutí...III.


Poslední dny začínají být značně pracovně vytížené úměrně s tím, jak se začínáme podílet na tvorbě vnitřního vybavení domu.....realizujeme se totiž při malování a potkáváme se na domě s panem obkladačem.
Probíhá to asi tak, že ráno odjedeme do práce a po 8 - 9 hodinách v procesu se sebereme a jedeme z práce přímo na stavbu, kde se převlékneme do "montérek" a hurá válet barvu válečkem. Budeme mít tedy téměř všude bílou (což někdo jako barvu nebere ;-)) a jen na pár místech: na stěně v ložnici a na stěně v pracovně bude šedý nátěr. Barvou si pomůžeme u pracovny k optickému zkrácení podlouhlého pokoje a v té ložnici to bude pěkné pozadí, na kterém vynikne naše přírodní dřevěná postel. Toliko k důvodům.
Od předání stavby taky řešíme pokládku podlahy (a kdy pozvat podlaháře), obklady (přímo na místě s panem obkladačem) a do toho sháníme bagristu, který by nám nejenom vybagroval výkop na slinku pro tepelné čerpadlo, ale také zároveň převozil nepotřebnou hlínu jinam za co nejmenší peníz.
K interiérovému řešení se dostáváme postupně, jak přibývají obklady a bílá na stěnách, jakmile koncem příštího týdne přibude i podlahovina, hned to dostane jiný rámec....tak snad zvládneme co nejvíc místností vymalovat, ať to pak všechno nemusíme zakrývat!

No a nejlepší na závěr....během příštího týdne musíme z bytu vyklidit všechny věci, takže ještěže máme dílnu a v ní prostor, kam se spousta věcí už dá složit....v domě totiž před dokončením podlah marně hledáme kdejakou skulinu pro uložení materiálu (ať už na malování, obkladačky atakdále), natož na nábytek a krabice po stěhování.

Pár fotek z malování (nečekejte finální bělobu) a z podkládky dlažby v patře.

    ložnice v průběhu práce na malbě....

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat