úterý 19. června 2012

Najdi 5 rozdílů....aneb budky mizí :-)

Nad nadpisem dnešního příspěvku jsem dlouze přemýšlela, nechtěla jsem totiž, aby působil nějak negativně nebo depresivně. Osmnáctým červnem totiž hlavní dodavatel stavby - firma BAK Trutnov předávala hotové dílo investorům stavby.....no ano, nám :-)
Jestli máte pocit, že jste na blogu něco prošvihli a kdeže máme fotky zařízeného domu s kuchyní, koupelnami a podobně, tak se nebojte, netrpíte amnézií. Jednoduše proto, že firma BAK nám prováděla v první části hrubou stavbu a po naší spokojenosti s jejich prací ještě vnitřní konstrukce finalizované po vnitřní povrchy...a taky nesmím zapomenout na dílnu, tak je nakonec taky jejich dílem, ač jsme mysleli původně na firmu "naše ruce". A poněvadž všechny práce dle smlouvy byly provedeny k naší spokojenosti, sešli jsme se v pondělí na posledním velkém kontrolním dnu spojeném s předáním stavby včetně předání potřebných certifikátů a podepsání předávacího protokolu.
Pokud jste četli deník pozorně, tak víte, že stavba byla započata před cca 7 a půl měsíci, a že kromě zpoždění vlivem počasí nedošlo k významným komplikacím. Také jste si jistě všimli, že jsme k práci firmy BAK neměli žádné výhrady.
Když jsme o tom po předání přemýšleli, tak jsme se oba dva shodli, že rozhodnutí spolupracovat s touto firmou ani v nejmenším nelitujeme, jsme rádi za jejich přístup k nám jako investorům laikům a jistě bychom je bez přemýšlení doporučili komukoli, kdo by se rozhodl stavět nejen dřevostavbu!

Abych se v tom déle nerýpala, tak prostě říkám: sešli se ti správní lidé na správném místě (včetně stavebního dozoru, stavbyvedoucího, dvou řemeslnických týmů a dalších profesí...), takže dílo se podařilo a věříme, že se nám v domě bude dobře žít.

Nebojte, blog nekončí....přece nás čekájí ještě ty obklady, podlahy, čerpadlo, rozvaděče.....no a taky domalovat (to máme na triku my).

Tak zatím najděte na fotkách 5 rozdílů :-P...........ať překleneme to loučení........a fakt to bez těch budek vypadá divně ;-)












 No pravda, je, že takto od východu jsme dům doteď ještě neviděli:-)...až na ty pytle dobré, no né?


Žádné komentáře:

Okomentovat