čtvrtek 22. března 2012

Venku slunce, vevnitř prach...Vršíme Tempelan!

V úterý si stavbu převzala další parta řemeslníků, kteří pokračují na dosypání izolace do posledního stropu a také na prolepení všech spar a dotmelení stěn a stropu prvního patra. V úterý bylo vůbec na stavbě spousta lidí....hlavně na práci pana Valenty na střeše se krásně koukalo :-) Skoro až litujeme, že z téhle výšky nebudeme moci hledět do dáli i po dostavení domu.
Prostupy skrze střechu pro soláry a pro anténu už jsou na místě, ve fotkách uvidíte i vedení rozvodů od solárů - jsou to tedy pěkně zaizolovaná potrubí, která ústí do plánované šachty se vzduchotechnikou a dalšími energiemi.
Zároveň s doděláváním izolace posledního stropu pánové museli připravit i revizní průlez do podstřeší z OSB desek (na fotkách rozdělaný "kastlík"), odvětrání WC a rezerva el. kabelu. To víte, kdo by pak do té prašné hromady lezl...a jak se to jednou zadělá deskami, zalepí a zatmelí, tak už se do toho nikomu chtít nebude!
Materiál složený před domem ubývá geometrickou řadou, stejně tak, jak přibývá celulózová izolace navršená pod střechou...všude se práší až hrůza, proto omluvte sníženou kvalitu fotek :-)

Závěrem foto detailu "šneku" závěsné kotvy naší nadedveřní stříšky.

Žádné komentáře:

Okomentovat