úterý 24. dubna 2012

Vodouchové útočí

Dům začíná pomalu nasávat energie....živly atakdále. A nemyslím jen pracovníky, kteří jsou svým způsobem všichni také živlem :-)
Proběhlo další seznámení s pány "vodouchy", abyste rozuměli, už od začátku tak říkáme pánům istalatérům, kteří v pondělí hned jak přijeli, odhalili malou chybičku pána projektanta. Když začali rozmisťovat nosné konstrukce k zavešeným zařizovákům (WC mísa a bidet), tak zjistili, že kontrukce, která by se normálně schovala do sádrokartonové stěny, tak nemůže - u bidetu tomu brání nosný dřevěný sloup běžící přes obě podlaží. Jak z tohoto problému ven budeme řešit v úterý na společném kontrolním dnu,....no myslím, že to bude muset vyřešit předsazená předstěna, jinak bychom se museli bidetu vzdát. Což nechceme, už se na něj těšíme....a kdo si myslí, že je to nepotřebná věc, tak mu čas ukáže...nebo něco jiného (nikoho nestraším, ale myslím, že papír mnohdy nestačí).

Kromě rozpínajících se plastových vodovodních trubek přibývají souběžně i ta odpadní - ta nejvetší/nejtlustší od WC z patra už je na místě, na odvětrání na střechu zatím napojena jen provizorně...čeká se na rozhodnutí s předstěnou. Dále také pokračuje zaklápění stěn Fermacellem v přízemí, obývák už se nám začíná vybarvovat (pokud berete bílošedou jako barvu) :-P

Včera nás také navštívil na stavbě pan odhadce pověřený bankou provést meziodhad rozestavěného domu, víc o tom psát nechci...tak nám držte palce, ať už vyčerpáme zbytek peněz najednou!!! No a co nás čeká dále? Vybrat barvu schodů, barvu omítky....no prostě pořád se něco děje :-)


Opláštění jižní stěny a části kuchyně.

Pohled na druhou stranu.

Zatím ještě průhledná stěna do pracovny.

Montáž vody do předstěny v koupelně v patře - pod budoucí dvoumyvadlo s bateriemi ze stěny.
Příprava na baterii u vany.

Problémové umístění konstrukcí za WC a bidet.

Budoucí napojení WC odpadu na odpadní svod.

Žádné komentáře:

Okomentovat