pátek 18. května 2012

Páteční shrnutí II.

....všechno strašné utíká...jak v práci, tak na stavbě. S "hrůzou" zjišťuji, že jediné, co stíhám, je focení...jen ty fotky nedávám na blog :-(

Od pondělí 14. května se nám trošku změnila fasáda...z takové světle béžové (ale café latte), už je dnes bílá - neboli první vrstva druhého lepidla a taky už máme přípravu roštu na částečné dřevěné obložení. Což mi připomíná, že bych zde mohla vyvěsit plánky s pohledy na dům, tak jak je máme v projektu...no tak příště.

Jsem ráda, že sem můžu už konečně dát i foto topných vedení, které nám tak konečně propojují jednotlivé stěnové panely Gabotherm. díky tomu se pohlo i zakrývání podlahy, na které se dávají v patře 3 vrstvy dřevovláknitých desek, které by měly dostatečně tlumit zvuky(...doufejme :-P).
Ale nejvíc je toho stejně vidět zvenku - ta fasáda je znát. No a velkou čtvrteční novinkou je hlavně vylití naší malé desky pod dílnou!!! Jupí, snad budeme opravdu mít k čemu připojit domovní čistírnu odpadních vod.

A příští týden je avizovaná hromada věcí, ale co bude vidět hned, je konečné sundání lešení a soláry...tak se těšte, snad bude víc času to sem vyvěsit!


 









Žádné komentáře:

Okomentovat