středa 4. ledna 2012

Zakládání dílny

Už od pondělí očekáváme, jestli se nám neozve firma, která nám dělala základovou desku. Pánové totiž měli vylévat naše "malé" základy na dílnu už před Vánoci, t.j. 23. prosince, kdy bylo hlášeno 10 stupňů nad nulou. Z důvodu nepřesnosti ve vyměření základových pasů se lití betonu nekonalo...tak snad alespoň pánové o svátcích lili olovo ;-)

No podle kontroly už mají základy vykopané správně, mají už i nainstalované prostupy skrz základy - pro dešťovou kanalizaci a prostupy pro elektriku a vstupy k ovládání od čistírny. Zato počasí se nám asi brzy změní (hlásí velký vítr už i se sněžením), tak uvidíme, co bude hotovo dnes večer.

Ačkoli jsme byli na parcele dnes ráno, fotila jsem vše s bleskem, protože tam bylo zataženo a sem tam kráplo. Teď už je polojasno a vítr honí mraky po nebi jak kovboj kravky...

Z domu se linulo pohvizdování a příkazy podej, posuň, přiřízni...tak to vypadá, že bychom mohli mít za dnešek už dokončený hrubý strop. Držte nám pěsti, ať se už podíváme "do patra" :-P

Slunečný den všem


1 komentář:

  1. Ahojky,ještě, že jste na to přišli a nemáte dílnu na ulici :-). Přeju ať nesněží a vítr nenadělá žádnou paseku. Teď už by se nám opravdu teplá zima taky hodila, zítra nám totiž začnou dělat konečně silnici k domu (zatím jenom makadam), ale aspoň něco, tak snad toho zvládnou co nejvíc, než nasněží.
    Mějte se krásně.
    Míša

    OdpovědětVymazat