pondělí 19. prosince 2011

Povětrný víkend

A je po zlaté adventní neděli. Sváteční víkend drželi i naši tesaři, protože od pátku není na stavbě nic nového :-) Původně měl ve čtvrtek přijet pán s opravdu velikou plachtou a provizorně nám zakrýt střechu.....nepřijel, zřejmě mu do toho něco přišlo. Další možností je, že se mu nechtělo lézt na lešení ve větru, který dosahoval 120 kilometrů v hodině!

Vzhledem k tomu, že "stavíme" v prosinci dům, tak nás z většiny přípravy na Vánoce míjejí...ne, že bychom se nepřipravovali, ale sváteční nálada zatím jaksi nedorazila. A protože už jsme minulý týden zaplatili nějaké zálohy na materiál a věci na dům, budeme mít nejspíš pod stromečkem kartičky označené jako: základy, střecha, okna....atd. :-)

No a protože stále vymýšlíme, jak bude vypadat interiér, přikládám výkres půdorysu a možné varianty, jak by mohla v budoucnu vypadat kuchyně. Bude zřejmě do tvaru L nebo U, se samostatně stojící lednicí jako na posledním obrázku. O barvách budeme ještě dlouze přemýšlet...času dost, než bude nutné určit kde co bude.

Žádné komentáře:

Okomentovat