čtvrtek 18. října 2012

Velký úklid v dílně

V poslední době se na mě všchno tak nějak valí a nestíhám se věnovat téměř ničemu, co není spojeno s prací pro firmu nebo s úklidem a pracemi kolem domu. Světla nám venku také moc nepřibývá, a tak to většinou řešíme prací na domě o víkendu. Kromě velkého úklidu v dílně, který měla na starosti má drahá polovička jsem se pokusila také poprvé umýt naše ohromná okna.... :-)
No musel na mě být vtipný pohled než jsem si vzala stěrku s prodlužovací rukojetí...jinak bych to naše mega okno neměla šanci vůbec zbavit špíny...měřím totiž jen 165 cm :-P proti těm jeho dvěma metrům....No ale nakonec se dílo podařilo.

No ale dílna je teď po víkendu jak pokojíček (odhlédneme-li od toho, že stále ještě čeká na venkovní a vnitřní omítky) - už jsou tam konečně veci přehledně uspořádané. ale vy uvidíte na fotkách pouze uklízecí část a nově namontované zářivkové osvětlení.

Když už jsme u toho osvětlení, dávám všanc náš interiérový nápad, který nám okukuje nejeden řemeslník - v předsíni máme totiž vyrobený krásný krajkový lustřík. Je to taková domácí vychytávka alias IKEA Hack, neboli jak využít plechový květináč a zakoupený kabel s objímkou...tradááá a krásné originální svítidlo je na světě.

Tak ať vám dělají i takovéhle drobné věci velké radosti tak, jako nám.












Žádné komentáře:

Okomentovat