středa 22. srpna 2012

Tak trochu to a ten zas tohle....

V minulých dnech jsme pocítili, že ubývá denního světla a přibývá různých prací takzvaně "na dotáhnutí". Velká nevýhoda přestěhování se před úplným dokončením domu je také to, že pak je celá domácnost v takovém zvláštním režimu, kdy už něco máte vybalené, ale něco ještě čeká v krabicích, protože prostory na tyto věci určené ještě nejsou dokončeny. Takhle to je i u nás - před nastěhováním jsme stihli tak tak domalovat šatnu v patře, abychom do ní nacpali věci na sebe a další. Jenže nejvíce našich věcí překvapivě tvoří věci z kuchyně, kterou teď ještě nemáme....No a tak jsme o víkendu začali bílit alespoň ten náš kuchyňský koutek, abychom už mohli provizorně některé věci vyndat a třebas si i něco po dlouhých dvou měsících uvařit.
Nápad byl výborný, leč sousedi měli nápad ještě lepší, a to pozvat nás na seznamovací večer u vínka....no bylo to výborné, ale normy už jsme v neděli strhnout nemohli :-P
Takže teď to v těchto parnech vypadá tak, že z práce vyrazíme co nejdříve, pak se každý vrhneme k nějakému menšímu dílku (tak do večeře), no a pak domalováváme, stěhujeme, no prostě jeden tam a druhý tam, kde je co potřeba....šoupeme bednami z vymalované místnosti do koupelny, no prostě škatulata škatulata. Přiznám se, že malováním pokojů bychom se asi živit nemohli :-) I ta logistika s bednami trošku pokulhává, tak snad příště dům necháme vymalovat profíkům.

Pár fotek z malování a jedna slíbená "žabí tlamička" přinášející čerstvý vzduch do pokojů.






Žádné komentáře:

Okomentovat