středa 17. dubna 2013

Jarní vlajkonoši barev

Na blogu je velmi znát, jak s prodlužující se zimou stoupala nechuť cokoli provádět navíc, psát blog a vytvářet i jiné hodnoty do mediálního světa. Také neschopnost již něco dělat venku na zahradě byla velmi frustrující a posuny v interiéru domu jsou tak titěrné, že ani za zveřejnění nestojí :-P
Proto i po zimě odpovídáme na zvědavé otázky týkající se dodělávání domu dost vyhýbavě....ne-li stále stejně: "Nic nového".....co se týče zařízení, které nám v domě ještě chybí (dveře, parapety vnitřní i některé vnější, kuchyně, dospárovaná předsíň), tak v tomto zatím stále žádné novinky sdělovat nemůžeme. Ne že bychom nechtěli, ale ušetřené peníze padly zčásti na opravu dopravního přibližovadla a zčásti na náš již druhý skleník!!! Těšte se brzo na fotky z instalace...to bude jistě podobné jako ten večerníček A je to!

A na to jarní navnadění, a taky pro první krok k naší nové zahradě, přináším všem pohled na naše první jarní kvítka :-) A na závěr také jedna z posledních úprav na naší teploohřevné soustavě - konečně připevněné teplotní čidlo vedle mřížky větrání.









    čidlo vytápění hned vedle nasávání rekuperační jednotky pro větrání na severní fasádě

    téměř letní ráno, modrá bloha a třináct stupňů plus :-)


Tak květinkám a zahradníkům zdar!

Žádné komentáře:

Okomentovat