čtvrtek 31. ledna 2013

Ze zimy do jara a zpět????

Původně jsem plánovala celý příspěvěk o interiéru a především naší snaze konečně domalovat nejvyšší místnost v domě - to jest schodišťový prostor. Ale počasí mi nahrává další nápady, především velké změny teplot v tomto pracovním týdnu způsobují na zahradě a v našich hlavách různé jak bych to napsala "předčasné rašení" nápadů a podobně.... no prostě už bychom se rádi co nejdříve přesunuli z vnitřku ke snům a rozletu na zahradě! :-)

Máme už především hlavu plnou nápadů na terénní úpravy a budoucí vzhled naší užitné zahrady, ale o tom až někdy příště, naše skici zatím nejsou nic pro internet ;-)

Výkyvy počasí nám dělají zároveň radost, ale i starosti....výkop vedle čističky se nám průběžně při velkém mrazu vyprazdňoval, aby se teď při oblevě opět rychle během dvou dní naplnil vodou :-P Smůla, patálií s vodou se asi už nezbavíme...O to víc jsem zvědavá na opětovné páteční snižování teplot. Mráz a zima odhalila zvenku na domě několik chybiček - budeme reklamovat, ale to až budu mít více fotodokumentace (stejně se to spláchne s dodělávkami uvnittř domu).

Na fotografiích vidíte tedy částečně vymalované schodiště, ale především nejživější část zahrady v tomto týdnu - jabloň s krmítkem ve svých proměnách....Obleva nám jinak dává zabrat, bláto a kaluže jsou všude, kam člověku padne zrak a podrážka...no holinkám v autě zdar! :-)







    pohled na krmítko na konci roku

    zahrada na začátku týdne - připadlo nám, všude mrznoucí mlhy.....

    po totální oblevě ve čtvrtek ráno

    pohled ke krmítku z okna v obýváku


Žádné komentáře:

Okomentovat